• Tue. May 11th, 2021

LSFMT

Experiența creează diferența.

PR & IT

Departamentul de PR & IT are ca obiectiv comunicarea eficientă cu interiorul și exteriorul, în vederea promovării unei imagini  de top a organizatiei .

PR – un este vocea întregii organizaţii. Reprezintă funcția managerială distinctă care ajută la stabilirea și menținerea unor limite reciproce de comunicare, la acceptarea reciprocă și la cooperarea dintre LSFMT și studenții.  PR-ul deține conturile din social media, creează mesajele ce vor fi transmise în exterior și menține relația cu presa.

Grafica – transpunem idei și vorbe în imagini, tot ce ține de partea vizuală a Ligii este realizată de noi; Sustine celelalte departamente cu elemente grafice necesare lor. Participa la workshop-uri si sesiuni de creatie, unde au ocazia sa invete sau sa isi imbunatateasca abilitatile de utilizare a pachetului Adobe Creative.

IT – are ca obiectiv implementarea soluțiilor software în activitățile cotidiene ale organizației, susținerea unei culturi IT în rândul membrilor, dezvoltarea continuă a site-ului  lsfmt.ro și a site-urilor proiectelor organizate de LSFMT pentru o mai bună informare a studenților și asigurarea lucrurilor necesare pentru menținerea activităților LSFMT la standarde cât mai ridicate.