MecArt 2022

Concursul care iti ofera sansa sa intri la Poli exprimandu-ti creativitatea

Inscrie-ma

Probe

Design si Grafica 3D

La aceasta proba, participantii vor primi o tema cu continut mecanic care trebuie dezvoltata in programul AutoCAD. Concurentii vor asista la un training scurt, pentru a se observa nivelul acestora de lucru in program. Dupa aceea, ei vor primi o piesa sau un ansamblu de realizat.

Aici vreau

Desen si Pictura

La aceasta proba, participantii vor primi o tema cu continut mecanic pe care va trebui sa o dezvolte intr-o maniera artistica. Concurentilor li se vor oferi materialele necesare pentru realizarea creatiilor alese. Proba va fi individuala iar participantii vor putea sa se inspire utilizand internetul timp de 10 minute.

Aici vreau

Fotografie

La aceasta proba, participantilor li se vor prezenta laboratoarele din cadrul Facultatii de Mecanica, unde vor realiza fotografii cu continut mecanic sau care au legatura cu domeniul ingineresc. Fotografiile vor fi realizate cu materiale proprii.

Aici vreau

Coder

Concurentii vor intra pe platforma Zoom pentru a fi supravegheati, acestia se vor conecta la calculatoarele din laborator prin TeamViewer. Concurentii trebuie sa realizeze o aplicatie in 2 ore.

Aici vreau

Mecanica

Concurentii primesc 10 probleme de mecanica, acestea fiind de tip quiz. Pe tot parcursul concursului acestia vor fi conectati pe platforma Zoom.

Aici vreau