• Tue. Apr 13th, 2021

LSFMT

Experiența creează diferența.

Modificarea modalității de acces a studenților în căminele UPT

ByAdministrator

Feb 15, 2018

După cum probabil știi, în această perioadă au fost instalate noi echipamente pentru accesul în căminele ce fac parte din Complexul de Cazare al Universității Politehnica Timișoara. Astfel, după finalizarea lucrărilor, se va putea intra în incinta acestora NUMAI cu cardul de student UPT (cardul de acces la Bibliotecă).

În acest context, COSPol îți pune la dispoziție un mic ghid despre ce trebuie să faci în cazul în care nu ai card/ai cardul expirat/faci parte din altă categorie și ești cazat/ă în cămin.

  1. Nu ai card?

Ce ai de făcut este să mergi la Biblioteca Centrală a UPT  (valabil pentru toți studenții, inclusiv pentru cei de la alte universități, dar și pentru persoanele casnice sau sportivi), respectiv Rectorat (în cazul angajaților UPT, care sunt cazați în cămine), pentru a ți se emite cardul, în funcție de statutul tău (student/angajat/extern), și pentru a fi setată perioada de valabilitate a acestuia, precum și permisiunea de acces în cămin.

  1. Ai card, dar este expirat

Tot ce trebuie să faci este să mergi la Biblioteca UPT pentru prelungirea valabilității acestuia(valabil doar pentru studenții UPT).

  1. Faci parte din alte categorii de persoane, care au carduri, dar care nu au acces non-stop la Bibliotecă Centrală a UPT (studenți externi, persoane casnice, sportivi)

Atât studenții externi, cât și persoanele casnice sau sportivii  trebuie să meargă la Biblioteca UPT pentru setarea permisiunii de acces în cămin.

  1. Ai card actualizat și acces non-stop la Bibliotecă

În acest caz, nu trebuie să faci absolut nimic, ci doar să te bucuri de facilitățile de care beneficiezi.

De asemenea, ținem să îți reamintim că trebuie să ai carnetul de student vizat la zi pentru a putea desfășura toate activitățile descrise anterior.

Sursa: https://cospol.upt.ro/modificarea-modalitatii-de-acces-studentilor-caminele-din-cadrul-complexului-de-cazare-al-upt/