• Sat. Apr 10th, 2021

LSFMT

Experiența creează diferența.

„98 de ani” de la Marea Unire! E o deosebită zi, este ziua tuturor românilor, o zi importantă pentru fiecare suflet românesc.

Cu prilejul acestei zile, familia LSFMT dorește să transmită întregului popor  cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes!

Astăzi, de 1 Decembrie, ne dorim să avem înțelepciunea celor care, la 1918, au înțeles cât de important este să fim solidari, să fim uniți. Ne dorim să privim spre viitor, să depășim tensiunea, invidia și ura și să construim împreună o Românie unită, o mare familie, să ne mobilizăm și să atingem nivelul de mândrie că suntem membrii ai unei familii frumoase.

Echipa LSFMT spune că a sosit  momentul ca noi, studenții, speranța noii societăți, să construim ceea ce ne dorim de atâția ani: o Românie puternică, eficientă, o societate dreaptă, o familie în sânul căreia să simțim siguranța unui viitor mai bun.

În speranța că această sărbătoare ne găsește uniți și încrezători în viitor, echipa LSFMT vă urează un sincer și călduros ”La mulți ani!”.